Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 46 75 40 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 133 varer.

spisebordsstole fra stolespecialisten

Spisebordsstole fra stolespecialisten.dk

 

Lige nu, er der kampagnetilbud på udvalgte stole fra Rowico design, du får 15 % rabat + fri fragt. Men du skal ikke vente for længe med at bestille. Kampagne gælder kun så længe lager haves eller til den 31. maj.

Spisestuen er et af de mest centrale rum i hjemmet. Ofte sidder man mange timer i selskab med gæster, familie og venner og det er derfor vigtigt, at en spisebordsstol ikke blot er flot, men også komfortabel. Få inspiration til spisestuen med designstole og kendte mærker fra hele verden. På stolespecialisten.dk finder du et stort udvalg af klassiske og moderne spisebordsstole i spændende design og i mange forskellige farver og materialer. 

Vi har spisebordsstole både til hjemmet, restauranten, caféen, offentlige rum og kantiner. Har du brug for råd og vejledning, eller vil du besøge vores showroom, er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@stolespecialisten.dk eller telefon 46 75 40 11.