Himolla

Himolla laver funktionelle og komfortable polstermøbler. Det har de været specialister til i mere end 70 år. Hvad der engang startede som et lille værksted er idag en af europas største møbelviksomheder. De levere ikke kun super god kvalitet, nej de laver også design som er i klasse for sig. De vandt blandt andet en pris ved German Design Award 2021. Så er de også German Innovation Award Winner i 2020. Så idag tænkes virksomheden også som en af det mest innovative i Europa. 

Kategorier
Pris
kr kr
Stolebussen
Filter
Sorter efter

Himolla designer møbler til mennesker

Himolla stole er designet til dig, der vil have det bedste. Deres mål er at give dig den optimale komfort og afslapning med en ergonomisk, aflastende siddeposition. Med et stort udvalg af modeller, farver og tekstiler kan du finde en Himolla lænestol der passer perfekt ind i dit hjem. Himolla producerer individuelle og funktionelle møbler, og de sætter en ære i at lave lænestole, så du sidder godt og behageligt. De forskellige funktioner, de tilbyder i deres stole, kan gøre hverdagen nemmere og mere komfortabel for dig. En fantastisk Himolla lænestol gør simpelthen livet bedre!

Himolla lænestole i kompromisløs kvalitet

Himolla bruger udelukkende materialer af højeste kvalitet og fokuserer på ekstraordinær komfort og ergonomi. Deres møbler bliver designet og fremstillet i deres egne produktionsanlæg i Tyskland, hvilket garanterer kvalitetsprodukter. Derudover er Himolla stole individuelt konfigurerbare, så du kan skræddersy din lænestol til netop dine behov. Himolla har et stort udvalg af lænestole der passer til alle hjem, og med deres kompromisløse tyske kvalitet får fantastiske og funktionelle stole, som holder i mange år.

Himolla hvilestol: Fokus på miljø og bæredygtighed

Himolla vil gerne lave sunde møbler til sunde mennesker, og derfor har beskyttelse af miljøet og bæredygtigt forbrug af ressourcer altid været en selvfølge i deres produktion. Derfor er alle de materialer, som bruges i produktionen, miljøvenlige og certificeret bæredygtige, hvor det kan lade sig gøre. Det betyder også, at du som kunde får en lænestol i god kvalitet til mange års brug.

Himolla lænestol med indbygget skammel

En Himolla lænestol er et must-have, der giver dig den ultimative hvile og afslapning. Du kan vælge en lænestol med indbygget skammel, der giver dig mulighed for at læne dig tilbage med benene oppe. Det er en god løsning hvis du søger ekstra komfort og aflastning af din lænd og ryg. Du kan finde Himolla hvilestole, hvor fodskamlen er indbygget, så fodstøtten automatisk bliver slået op når stoleryggen lænes tilbage, eller du kan vælge en model med en separat skammel.

Himolla løftestol med assisteret udstigning

Skal du bruge en stol, der ikke kun giver dig komfort, men også letter belastningen på dit knæ og led? Så er Himollas løftestole det perfekte valg. En Himolla løftestol er designet med det formål at gøre det nemmere for dig at komme ned at sidde og op at stå. Denne løsning kunne være ideel for dig der har problemer med bevægeligheden. Deres løftestole er designet til at hjælpe dig med at sætte dig i stolen og rejse dig igen uden besvær. Det giver dig mere uafhængighed og frihed, fordi du selv kan bestemme, hvornår du vil sidde ned, uden at have brug for hjælp til at gøre det.

Himolla leverer komfort og design

Alt i alt, er Himolla specialister indenfor polstermøbler. De tilbyder funktionelle møbler af højeste kvalitet, som både ser godt ud og passer perfekt ind i dit hjem. Med et stort udvalg af modeller, farver og tekstiler er der masser af muligheder for at finde en Himolla lænestol som passer til dine behov. Derudover har de et fokus på miljøvenlige ressourcer og produktioner, som gør det muligt for dig at få en bæredygtig møbel af højeste kvalitet. Så er du på udkig efter en lænestol i topklasse skal du tage et kig på Himolla!

Køb Himolla lænestol hos Stolespecialisten

Hver eneste Himolla hvilestol har høj ergonomisk komfort, som kan tilpasses dine behov. Hos Stolespecialisten kan vi tilbyde råd og vejledning, så du kan vælge den helt rigtige Himolla stol og få den skræddersyet til dig og dine behov. Uanset om du vælger en Himolla lænestol med indbygget skammel eller en Himolla løftestol, kan du være sikker på at sidde godt og komfortabelt.

Specialister
Specialister

Vi er specialister i stole og god ergonomi.

Største udvalg
Største udvalg

Danmarks største udvalg af seniorstole.

AAA certificeret
AAA certificeret

Certificeret for kreditværdighed.

Billig fragt
Billig fragt

Vi tilbyder billig fragt på alle stole.

Loading...