Om Stolespecialisten

Vores passion er at tilbyde dig det fineste design og håndværk indenfor stole

Hos os finder du en bred vifte af spændende stole til alle formål. Vores sortiment omfatter stole til private hjem, plejehjem, skoler, kontorer, mødelokaler, loungeområder, kantiner m.m. Vi har også professionelle musikerstole, klinik- og behandlerstole.

Vi er en del af Ergotec ApS som har udviklet, produceret og solgt ergonomiske arbejdsstole i mere end 25 år.

Kvalitet og design

Hos stolespecialisten.dk lægger vi stor vægt på kvalitet og design i vores stole. Derfor har vi håndplukket en række af Danmarks og Europas førende leverandører af design-og højkvalitetsstole, og kan tilbyde dig en komplet stole løsning. Flere af vores stole er designet af kendte skandinaviske designere – bl.a.Bruno Mathsson og Peter Opsvik. Men i vores sortiment har vi også nogle af vores egenproducerede ergonomiske højkvalitets kontorstole. 

Billig fragt med Post Nord

Når du handler i vores webshop, leverer vi altid til samme lave fragtpris uanset størrelsen og vægten på din ordre. Vi sender over hele landet med Post Nord. Du kan handle både som privatperson, som virksomhed eller som offentlig virksomhed. Til offentlige virksomheder og institutioner udsteder vi elektronisk faktura via EAN.

Personlig rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar ved telefonerne hverdage mellem 8.00 og 16.00. Ring på tlf. 53 85 00 30 eller send en mail. Vi er specialister i stole og har mange års erfaring med salg til både private og erhvervskunder. Hvis du har et større projekt, så kommer vi gerne med et konkret tilbud og løsningsforslag.

Specialister
Specialister

Vi er specialister i stole og god ergonomi.

Største udvalg
Største udvalg

Danmarks største udvalg af seniorstole.

AAA certificeret
AAA certificeret

Certificeret for kreditværdighed.

Billig fragt
Billig fragt

Vi tilbyder billig fragt på alle stole.

Loading...