Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Borde

Der er 23 varer.

Underkategorier

 • Rulleborde
  Rulleborde til din yndlingsstol Et rullebord kan være rigtig praktisk og smart at have stående ved siden af din yndlingslænestol sofagruppe og eller i køkkenet. Hos stolespecialisten har vi rulleborde til alle rum og behov.
 • Sofabord
  Sofabord fra stolespecialisten Sofabordet er en essentiel del af indretningen i stuen, til kaffen, snacks, yndlingsbogen en lampe eller stearinlys til at skabe hygge. Her har vi fundet vores yndlingssofaborde i flere forskellige former og materialer og med flere forskellige funktioner.
 • Sidebord
  Sidebord, natbord eller entrémøbel mulighederne er mange Sideborde kan både bruges som sofabord i det lille hjem, som ekstra bord ved siden af sofaen til en lampe eller afsætning, eller som et lille møbel i entréen til nøgler og andre småting, mulighederne er mange. Herunder finder du sideborde til alle formål inklusiv den smarte tray-sit fra Farstrup som både kan bruges som et smukt sidebord og skammel.
 • Spisebord
  Det perfekte spisebord til dine spisebordsstole Her under finder du spiseborde fra leverandøre som rowico, hübsch og house nordic, alle i en utrolig god kvalitet og i de fineste design. Under spisebordsstole finder du de perfekte spisebordsstole til dit spiseområde.