Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 40 varer.

belysning billede

Belysning 

Se vores udvalg af belysning i forskellige designs og stilarter. Vi har blandt andet bordlamper, pendler, væglamper samt udendørsbelysning. 

Vi vil løbende opdatere siden her med nyheder så følg gerne med her på siden. 

Underkategorier

 • Pendler
  Pendel lamper   Vi har pendel lamper i forskellige farver, størrelser og design. Som passer ind på kontor, i stuen, i køkkenet, i soveværelset osv. Det som kendetegner en pendel er at den hænger direkte ned fra loftet i enten en ledning eller stang. Du kan på den her måde styre lyset helt ned hvor det skal bruges. Vi vil løbende forsøge at skabe et univers af muligheder indenfor belysning. Følg med for at se løbende nyheder og trends. 
 • Bordlamper
  Bordlamper  Vi viser her vores sortiment af bordlamper i forskellige størrelser, farver og design. Fælles for dem alle er den gode kvalitet og deres design. Anvendelsemuligheder kunne være på kontoret, i køkkenet, i stuen, eller soveværelset. Vi vil løbende forsøge at tilføje flere nye spændende bordlamper - så se gerne med og lad dig inspirerer af vores udvalg 
 • Væglamper
  Væglamper Vi viser her et udvalg af væglamper i forskellige farver og designs. Vi vil forsøge at vise et indhold der er både inspirerende og spændende - vi vil derfor løbende opdatere med nyheder og trends. Anvendelsesmulighederne kunne være i stuen, på kontoret, soveværelset eller i køkkenet. Følg med hvis du ønsker at finde din måske nye væglampe. 
 • Gulvlamper
  Gulvlamper   Gulvlampen har en meget vigtig plads i hjemmet, da du med den rigtige belysning og design på lampen kan skabe de rum du ønsker. Vi vil i vores sortiment vise design, og god kvalitet. Du kan finde smarte gulvlampe som er dekorative, men du kan også finde den som fuldender hyggehjørnet. Den lampe som giver dig det rigtige læselys om aften - ja vi har sortimentet til dig.