Stolebussen besøger dig i København​

Befinder du dig i København og omegn er det er gratis at få besøg af vores stolebus. Lad os sammen finde den bedste stol til dig. 

Bestil stolebus fremvisning

close

Bestil stolebussen gratis

 

Du kan også ringe og bestille på tlf. 53 85 00 30

Stolebussen er gratis

Det er gratis at få besøg af vores stolebus. Bare rolig - du forpligter dig ikke til at købe noget.

15 udvalgte stole i bussen

Stolene kan være elektriske eller manuelt betjente og mange af stolene kan individuelt tilpasses.

Vi bærer stolene ind

Du vælger stolene du vil prøve, og så bærer vi dem ind og sætter dem, hvor du ønsker.

Rådgivning og fagpersoner

Vores salgskonsulenter er uddannede fysioterapeuter og hjælper ydermere med at tilpasse stolen til dig.

Vores stolebus kan have disse stole med ud til dig

Farstrup Applaus

Farstrup Plus 5900

Farstrup Plus 6900

Farstrup Plus 5980

Farstrup Cantate

Farstrup Nobel

Farstrup Home-Line

Relax

Hornbæk

Fåborg

Hasle

Plus 5040

Plus 5930

Home-Line 6311

Farstrup Plus 5920

Bestil stolebus fremvisning

close

Bestil stolebussen gratis

 

Du kan også ringe og bestille på tlf. 53 85 00 30

Stolebussen kommer til København

Når man som ældre eller handicappet bor i storbyen som København, kan det være en udfordring at finde den perfekte stol, der passer til ens behov. Det kan være svært at komme rundt i byens mange butikker, men hos Stolespecialisten har vi en løsning - Stolebussen i København. Vi tilbyder at komme ud til dit hjem med et bredt udvalg af stole, så du kan prøve dem i dine egne omgivelser. Vores salgskonsulenter er uddannede fysioterapeuter, der står klar til at rådgive dig om det bedste valg og tilpasse stolen til dine behov.

Stort udvalg af stole til Københavns borgere

Som ældre eller handicappet i København, kan du tilbringe mange timer siddende hver dag. Derfor bliver stolen ofte hjemmets mest centrale møbel. Vi tilbyder et bredt udvalg af hvile- og lænestole, der kan tilpasses dine individuelle behov. Med Stolebussen København, er det dig der er i centrum, og vi gør alt for at opfylde dine krav og ønsker.

At besøge forskellige butikker i København for at finde den rigtige stol kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Hos Stolespecialisten løser vi det problem - vi sender Stolebussen ud til dig.

Hvis du har brug for en ny stol - hvad enten det er en otiumstol, lænestol eller hvilestol - tilbyder vi at komme ud til dig i København, fremvise stolene og hjælpe dig med at træffe det rette valg. Det er gratis og uforpligtende at få besøg af Stolebussen København, og vores salgskonsulenter er uddannede fysioterapeuter, der kan rådgive dig om ergonomiske siddestillinger og egnede stole til netop dine behov.

Din stol, dit valg

At vælge en stol handler ikke kun om at sidde godt. Med den rette stol får du optimal aflastning af kroppen, og det er vigtigt, især når du bruger mange timer siddende.

Hos Stolespecialisten har vi et bredt udvalg af stole, der passer til enhver behov. Uanset hvilken stol du har brug for, er det vigtigt, at den passer til dig og til dit hjem.

Vi er alle forskellige, og det gælder også for krop og behov. Hos Stolespecialisten tilbyder vi individuelt tilpassede stole, der imødekommer din unikke krop og behov.

Gratis besøg af Stolebussen i København

Hvis du ønsker at få besøg af Stolebussen København, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning.

Du kan ringe til os på telefonnummer 53 85 00 30.

Hvis du er usikker på, hvad du præcis har behov for, eller hvis du ønsker at arrangere et besøg af Stolebussen København for en større gruppe, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er sikre på, at vi kan finde en løsning, der passer til dine ønsker.

Bestil stolebus fremvisning

close

Bestil stolebussen gratis

 

Specialister
Specialister

Vi er specialister i stole og god ergonomi.

Største udvalg
Største udvalg

Danmarks største udvalg af seniorstole.

AAA certificeret
AAA certificeret

Certificeret for kreditværdighed.

Billig fragt
Billig fragt

Vi tilbyder billig fragt på alle stole.

Loading...