Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Otiumstole

Der er 42 varer.

otiumstole fra stolespecialisten få vores stolebus forbi ganske gratis

Otiumstole og seniorstole tilpasset dine mål og ønsker

En otiumstol skal give uovertruffen komfort og funktionalitet, og den skal samtidig matche dine ønsker til form, farve og materiale. Alt det klarer vi hos Stolespecialisten – vi forener nemlig trivsel, ergonomi og æstetik.

Kært barn har mange navne, og det gælder også, når det kommer til otiumstolen, der ofte også kaldes seniorstol, hvilestol eller lænestol. Hos Stolespecialisten er en otiumstol en funktionsstol, der kan indstilles enten elektronisk eller manuelt, så den passer perfekt til brugeren – du kan blandt andet få otiumstole med:

 • Sædeløft – velegnet til dig der har besvær med at sætte eller rejse dig
 • Ryglæn der kan tilpasses – både i højden og graden af tilbagelæning
 • Fodhviler – enten indbygget eller som matchende skammel

Med de forskellige funktioner kan du tage komforten til nye højder, og du skal ikke længere bekymre dig om at komme op ad stolen igen. Du skal bare læne dig tilbage og nyde din gode, behagelige otiumstol.

Hvilken otiumstol skal jeg vælge?

Når du skal vælge din nye otiumstol, er det essentielt, at du finder en model, der passer nøjagtigt til din krop. Alternativt at du vælger en løsning, der kan tilpasses dine individuelle mål – det kan du nemlig gøre hos Stolespecialisten.

Besøger du os i vores showroom i Osted/lejre, Glostrup eller Kolding, vil vores professionelle konsulenter hjælpe dig med at finde en stol med fokus på korrekt siddestilling og god ergonomi. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger at få besøg af vores stolebus i dit private hjem. På den måde får du nemlig en stol, der komplementerer din kropsbygning, giver optimal komfort og forebygger eventuelle udfordringer.

En ergonomisk korrekt siddestilling giver ikke kun en bedre siddekomfort – du belaster også dine led mindst muligt, så du opnår større velvære i dagligdagen. Og det gælder både ved læne- og hvilestole, men også ved spisebordsstole og udendørsmøbler.

Tre muligheder når du skal finde den rette otiumstol

Når du skal finde den helt rette stol, har du som udgangspunkt tre muligheder:

 • Du kan kigge her på siden og bestille gennem vores webshop
 • Du kan besøge vores showroom i Osted/Lejre, Glostrup eller Kolding og se vores store udvalg
 • Du kan bestille et besøg af stolebussen og prøve stolene hjemme hos dig selv

Uanset hvilken løsning du vælger, står vores konsulenter klar til at hjælpe med gode råd og vejledning, og du skal ikke tøve med at ringe eller sende et spørgsmål afsted på mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

God fornøjelse med at finde den helt rigtige otiumstol!

Underkategorier

 • Hvile-/Lænestole manuel betjening
  Hvilestole, Lænestole eller otiumstole med manuel betjening fra stolespecialisten.dk Her finder du en række hvile-/lænestole eller otiumstole udviklet til folk, der har brug for lidt ekstra støtte for at sidde godt og have mulighed for at komme op af og ned i stolen uden alt for meget besvær. Stole med høje armlæn, stole der kan justeres med hænder eller krop for ryg- eller sædeindstilling eller justering til hvileposition. Har du brug for lidt mere hjælp, eller har du blot lyst til den luksus, det er at have elektrisk betjening af ryg,sæde og eventuelt sædelift, så se nærmere under kategorien Hvile-/Lænestole elektrisk betjening.  Køb direkte her i Webshoppen. Kontakt os for nærmere information eller på mail eller på tlf. 53 85 00 30 for fremvisning i et af vores showroom. Eller for at booke vores stolebus som kører direkte ud til dig.
 • Hvile-/Lænestole elektrisk betjening
  Hvilestole, Lænestole, Løftestole eller otiumstole med elektrisk betjening fra stolespecialisten.dk Her finder du en lang række hvilestole, lænestole, løftestole og otiumstole med elektrisk betjening. Har du svært ved at komme op af stolen, eller er der for langt ned, når du skal sætte dig. Så er her en række stole med sædelift, som kan hjælpe både med at komme ned i stolen og op af stolen og dermed gør hverdagen meget nemmere. Har du bare lyst til at have elektrisk betjening af ryg og sæde, så er det også her, du finder den gode stol.  Du kan se flere af stolene i et af vores showroom på sjælland eller i jylland. Ring og aftal nærmere på  tlf. 53 85 00 30. Vi ved at når man som ældre eller handicappet skal vælge en ny lænestol, ikke altid lige nemt at komme rundt og prøve forskellige stole og det kan gå hen og blive en besværlig opgave. Derfor tilbyder vi at komme ud med vores stolebus så stolen kan prøves i fred og ro i vante omgivelser.
 • Senior spisebordsstole
  Solide Otium spisebordsstole fra stolespecialisten.dk Savner du en solid, stabil otium spisebordsstol med ergonomisk rygstøtte og et godt polstret sæde, så finder du den her. De fleste af de viste spisebordstole er med armlæn. Så kan man tage fra, når man skal op af stolen og har noget at støtte sig til, når man sætter sig ned.  Er du på jagt efter smarte, flotte og moderne spisebordsstole, finder du dem under kategorien Spisebordsstole. Har du brug for flere informationer? kontakt os gerne på mail eller på telefon 53 85 00 30.
 • Funktionsstole
  Funktionsstole Du finder hos stolespecialisten et bredt udvalg af funktionsstole. Det er et udvalg hvor der er lagt vægt på funktionen i stolene. Udvalget består sadelstole, hvilestole, kontorstole, rehabstole, arbejdstole osv. Stolene er ergonomiske, komfortable, flotte i designet og består af et udvalg med med flere funktioner. 
 • Sofaer
  Sofaen er stuens vigtigste møbel. Det er her vi hygger, nyder vores kaffe, ser en god film eller læser en god bog. Det er derfor vigtigt at vælge en kvalitets sofa med ekstra god siddekomfort og støtte. Her finder du sofaer i skandinavisk klassisk design og kvalitet. Der er mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af kvalitetstekstiler og læder i en lang række farver, på den måde kan din nye sofa få et helt personligt udtryk, men det giver dig også mulighed for at matche den med eksisterende møbler.  Sofaerne i denne kategori er ekstra stabile, ekstra høje og dermed også lettere at rejse sig fra. Sofaerne er særdeles egnede for seniorer og andre som har brug for ekstra støtte. 
 • Senior udendørs stole
  Seniorstole til udendørsbrug Har du brug for solide, komfortable og ældrevenlige stole til udendørs brug, så finder du det her. I denne kategori har vi udvalgt stole som er velegnede på terrassen, i gårdhaven eller måske i en udendørs hyggekrog. Stolene i denne kategori er konstrueret således at de er stabile, de har armlæn så de er lette at rejse sig fra og de er rengøringsvenlige. Materialerne er i høj kvalitet – det betyder at stolene er meget holdbare og slidstærke og de er derfor særdeles velegnede på plejecentre, ældreboliger, handicapinstitutioner m.v.