Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 46 75 40 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 56 varer.

otiumstole fra stolespecialisten få vores stolebus forbi ganske gratis

Otiumstole fra stolespecialisten.dk – Tlf. 46 75 40 11

Her finder du seniorstole, lænestole, otiumstole, hvilestole og spisebordsstole. Det er muligt at se / prøve vores stole
i et af vores to showroom i henholdsvis Lejre/Osted– Sjælland eller i Løsning– Jylland, her vil en af vores dygtige
konsulenter der er enten fysioterapeut eller specialist i ergonomi fremvise og vejlede dig til at vælge den helt rigtige stol.

Vi har hos stolespecialisten:

 • Mere end 35 års erfaring med stole
 • Vores egen Fysioterapeut
 • Stolebus der kører i hele landet
 • Showroom på Sjælland og i Jylland
 • Individuel rådgivning og tilpasning af din nye stol
 • Stort sortiment af stole både med og uden elektrisk betjening

Underkategorier

 • Hvile-/Lænestole manuel betjening
  Hvilestole, Lænestole eller otiumstole med manuel betjening fra stolespecialisten.dk Her finder du en række hvile-/lænestole eller otiumstole udviklet til folk, der har brug for lidt ekstra støtte for at sidde godt og have mulighed for at komme op af og ned i stolen uden alt for meget besvær. Stole med høje armlæn, stole der kan justeres med hænder eller krop for ryg- eller sædeindstilling eller justering til hvileposition. Har du brug for lidt mere hjælp, eller har du blot lyst til den luksus, det er at have elektrisk betjening af ryg,sæde og eventuelt sædelift, så se nærmere under kategorien Hvile-/Lænestole elektrisk betjening.  Køb direkte her i Webshoppen. Kontakt os for nærmere information eller på mail eller på tlf. 4675 4011, 7589 9611 for fremvisning i et af vores showrooms i Lejre eller Løsning.
 • Hvile-/Lænestole elektrisk betjening
  Hvilestole, Lænestole eller otiumstole med elektrisk betjening fra stolespecialisten.dk Her finder du en lang række hvile-/lænestole eller otiumstole med elektrisk betjening. Har du svært ved at komme op af stolen, eller er der for langt ned, når du skal sætte dig. Så er her en række stole med sædelift, som kan hjælpe både med at komme ned i stolen og op af stolen og dermed gør hverdagen meget nemmere. Har du bare lyst til at have elektrisk betjening af ryg og sæde, så er det også her, du finder den gode stol.  Du kan se flere af stolene i vores showroom i Lejre eller Løsning - eller vi kan besøge dig med vores stolebus. Ring og aftal nærmere på  tlf. 46 75 40 11 (Lejre) eller 75 89 96 11 (Løsning). Du er også meget velkommen til at kontakte os på mail info@stolespecialisten.dk for mere information eller ved andre spørgsmål. ALLE STOLE ER PÅ LAGER I MINDST EN VARIANT TIL OMGÅENDE LEVERING!
 • Senior spisebordsstole
  Solide Otium spisebordsstole fra stolespecialisten.dk Savner du en solid, stabil otium spisebordsstol med ergonomisk rygstøtte og et godt polstret sæde, så finder du den her. De fleste af de viste spisebordstole er med armlæn. Så kan man tage fra, når man skal op af stolen og har noget at støtte sig til, når man sætter sig ned.  Er du på jagt efter smarte, flotte og moderne spisebordsstole, finder du dem under kategorien Spisebordsstole. Har du brug for flere informationer? kontakt os gerne på mail eller telefon 46 75 40 11 (Lejre), 75 89 96 11 (Løsning).
 • Senior udendørs stole
  Seniorstole til udendørsbrug Har du brug for solide, komfortable og ældrevenlige stole til udendørs brug, så finder du det her. I denne kategori har vi udvalgt stole som er velegnede på terrassen, i gårdhaven eller måske i en udendørs hyggekrog. Stolene i denne kategori er konstrueret således at de er stabile, de har armlæn så de er lette at rejse sig fra og de er rengøringsvenlige. Materialerne er i høj kvalitet – det betyder at stolene er meget holdbare og slidstærke og de er derfor særdeles velegnede på plejecentre, ældreboliger, handicapinstitutioner m.v.