Få Stolebussen hjem til dig, helt gratis, og prøv din favoritstol i stuen

Det er gratis at få besøg af vores stolebus og vi kører ud i hele landet lige fra Gedser til Skagen.

Bestil stolebus fremvisning

close

Bestil stolebussen gratis

 

Du kan også ringe og bestille på tlf. 53 85 00 30

Stolebussen er gratis

Det er gratis at få besøg af vores stolebus. Bare rolig - du forpligter dig ikke til at købe noget.

24 udvalgte stole i bussen

Stolene kan være elektriske eller manuelt betjente og mange af stolene kan individuelt tilpasses.

Vi bærer stolene ind

Du vælger stolene du vil prøve, og så bærer vi dem ind og sætter dem, hvor du ønsker.

Rådgivning og fagpersoner

Vores salgskonsulenter er uddannede fysioterapeuter og hjælper ydermere med at tilpasse stolen til dig.

Vores stolebus kan have disse stole med ud til dig

Farstrup Applaus

Farstrup Plus 5900

Farstrup Plus 6900

Farstrup Plus 5980

Farstrup Cantate

Farstrup Nobel

Farstrup Home-Line

Relax

Hornbæk

Fåborg

Hasle

Plus 5040

Plus 5930

Home-Line 6311

Farstrup Plus 5920

Ono-SV

Ono-SVF

Ono-SJ

Plus 6920

Svaneke 

Gilleleje 

Munin

Fastoflex

Liseleje

Bestil stolebus fremvisning

close

Bestil stolebussen gratis

 

Du kan også ringe og bestille på tlf. 53 85 00 30

Stolebussen kommer ud til dig

Når man som ældre eller handicappet skal vælge en ny lænestol, er det ikke altid lige nemt at komme rundt og prøve forskellige stole og det kan gå hen og blive en besværlig opgave. Hos Stolespecialisten tilbyder vi at komme ud med stolen til dig så du kan prøve den i fred og ro i vante omgivelser. Vi fremviser stolene og hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Vores salgskonsulenter er uddannede fysioterapeuter og hjælper ydermere med at tilpasse stolen til dig.

Mange forskellige stole – også en stol til dig

Som ældre eller handicappet har man mange stillesiddende timer om dagen og stolen bliver derfor ofte husets vigtigste møbel. Vi tilbyder et stort og bredt udvalg af hvile-og lænestole. Stolene kan være elektriske eller manuelt betjente og mange af stolene kan individuelt tilpasses. Hos Stolespecialisten er det dig der er i fokus og vi gør alt for at opfylde dine krav og ønsker.

Som ældre eller handicappet kan det hurtigt blive en uoverskuelig opgave at besøge forskellige butikker for at finde den helt rigtige stol. Det gør vi op med hos Stolespecialisten – vi sender nemlig stolebussen ud til dig.

Har du brug for en ny stol – hvad enten det er en otiumstol, lænestol eller en hvilestol – så tilbyder vi at komme ud til dig, fremvise stolene og hjælpe dig med at træffe det rette valg. Det er gratis og uforpligtende at få besøg af stolebussen, og vores salgskonsulenter er uddannede fysioterapeuter, så de kan rådgive dig om ergonomiske siddestillinger og egnede stole til netop dine behov.

Besøget kan foregå hos dig i dine private omgivelser, eller det kan ske som et led i en fællesaktivitet på plejehjemmet. Det er helt op til dig – vi tilpasser sortimentet, rådgivningen og mulighederne efter dine ønsker, og vores stolebusser dækker hele landet.

Hvorfor er stolen så vigtigt et valg?

En god stol er en værdifuld investering, og det er ikke kun et spørgsmål om, at du skal sidde godt. Med den rette stol får du optimal aflastning af kroppen, og eftersom du bruger mange timer siddende, er det vigtigt. Samtidig kan der være behov for tilpasningsmuligheder og ekstrafunktioner, der kan støtte dig nøjagtigt, hvor du har brug for det, så dagligdagens glæder ikke bare øges med god siddekomfort, men også med hjælp til de situationer, der ellers kan være svære – det kan eksempelvis være at rejse dig, ændre siddestilling eller løfte benene op i hvileposition. Her er en otiumstol med sædeløft den idéelle løsning eller en løftestol

Hos Stolespecialisten har vi et bredt udvalg af otiumstole, spisebordsstole, arbejdsstole, udendørsstole samt ekstra brede stole, og uanset hvilken stol du har brug for, er det essentielt, at den passer til dig – og ikke bare dét: Den skal også passe til din øvrige indretning.

Stolen er et møbel, der fylder meget – også visuelt – og derfor har vi allieret os med producenter, der formår at forene æstetik og praktik. På den måde kan du få din nye stol i den farve og det materiale, der passer din smag. Det er ikke muligt at have alle kombinationer og muligheder med i stolebussen, men Stolespecialistens konsulenter medbringer altid materiale- og farveprøver, ligesom du kan få rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af betræk.

Få en individuelt tilpasset otiumstol

Vi er alle forskellige, og det gælder også, når det kommer til kroppen og dens behov for aflastning og hjælp. Som ældre eller handicappet har man ofte mange stillesiddende timer i løbet af dagen, og derfor er det essentielt med en stol, der er tilpasset den enkeltes behov – og det kan du få hos Stolespecialisten.

Vi forhandler lækre og komfortable læne- og hvilestole og praktiske funktionsstole med elektrisk sædeløft, ryglæn, fodhviler og meget mere, og vi skræddersyer den til dine unikke mål. Kort sagt – med en individuel otiumstol gør du hverdagen lettere!

Når du skal vælge en stol med de rigtige mål, skal du overveje, hvad stolen skal gøre for dig. Hvordan bruger du den, og hvilke eventuelle udfordringer skal den imødekomme? Rent ergonomisk findes der forskellige krav til korrekt siddestilling, og dem tager vores konsulenter udgangspunkt i, når de skal hjælpe dig med at tilpasse stolen. Med en ergonomisk korrekt siddestilling får du nemlig ikke kun bedre siddekomfort – du belaster også dine led mindst muligt.

Et besøg af stolebussen er gratis

Ønsker du at få besøg af stolebussen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige Stolespecialister dækker både Jylland, Fyn og Sjælland, og vi står altid klar med gode råd og vejledning.

Du kan ringe på telefonnummer • 53 85 00 30 

Er du usikker på, hvad du nøjagtig har behov for, eller ønsker du at arrangere et besøg af stolebussen for et større selskab, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert finde frem til en løsning, der passer dine ønsker.

Specialister
Specialister

Vi er specialister i stole og god ergonomi.

Største udvalg
Største udvalg

Danmarks største udvalg af seniorstole.

AAA certificeret
AAA certificeret

Certificeret for kreditværdighed.

Billig fragt
Billig fragt

Vi tilbyder billig fragt på alle stole.

Loading...