Returnering og fortrydelsesret

Som privatforbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler her i webshoppen stolespecialisten.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de levereres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelse til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Kontakt os ved at udfylde formularen her. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund af varens art, varer som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, samt varer solgt til erhvervskunder.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig der hæfter, hvis det opstår en skade under transporten. Visse varer kan ikke returneres med normal post, ex. større møbler og skal returneres på palle med fragtmand. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varen skal emballeres forsvarligt og sendes sammen med en kopi af fakturaen. Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis varen er skadet ved modtagelse hos os, grundet uforsvarlig returindpakning, trækker vi 20-50% fra varens værdi, alt efter hvor stor skade varen har.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du har betalt købet med. Har du du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet, med mindre vi har aftalt andet.

Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug
  • varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • du har håndtereret varan på anden måde, end det var nødvendigt, for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Ovennævnte gælder kun ved online køb i webshoppen, stolespecialisten.dk - det gælder ikke varer købt i vores showroom eller ved vores Stolebusser og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Specialister
Specialister

Vi er specialister i stole og god ergonomi.

Største udvalg
Største udvalg

Danmarks største udvalg af seniorstole.

AAA certificeret
AAA certificeret

Certificeret for kreditværdighed.

Billig fragt
Billig fragt

Vi tilbyder billig fragt på alle stole.

Loading...