Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 43 varer.
Havemøbler

udendørsstole fra stolespecialisten, til haven, gården, caféern restauranten og kontoret

Havemøbler fra stolespecialisten.dk

Her finder I et stort udvalg af stole, borde, sofaer, sofaborde og bænke til udendørs brug. Vi har både havestole, cafësæt.barstole, hvilestole, liggestole, havebænke og andet tilbehør til haven og havemøblerne. Hos os finder du både møbler til private men også til erhverv som f.eks. møbler til udendørs caféer, restauranter og udendørs loungeområder. Kontakt os gerne kunderservice@stolespecialisten.dk eller på tlf. 53 85 00 30 for mere info eller hvis I har spørgsmål.

Underkategorier

 • Café, Restaurant og Bar
  Havemøbler til caféer, restauranter og barer Møblerne i denne kategori er specielt udvalgte for at matche kravene til udendørsbrug på cafeer, restauranter og barer. Disse møbler er lette at flytte rundt på, stabelbare samt vejrbestandige og ekstra slidstærke. Vi har både caféstole, barstole, spisestole samt havesæt i mange forskellige designs, her er der havemøbler for enhver smag til enhver situation. Der findes mange kombinationsmuligheder og vi hjælper gerne med forslag til netop jeres projekt. Kontakt gerne på mail eller på tlf. 53 85 00 30 for mere info eller spørgsmål.
 • Havestole og sæt
  Havestole og havesæt i mange forskellige design og materialer Havestole og havesæt fra stolespecialisten.dk i mange forskellige design, farver og materialer. Her finder du havestole og havesæt til brug på terrassen, haven eller sommerhuset. Vi har mange forskellige havestole og havesæt og helt sikkert også noget der vil falde i din smag. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 53 85 00 30 for yderligere information eller hvis du har andre spørgsmål til vores havestole og havesæt. 
 • Altanstole og sæt
  Stole og bord til altan og den lille terrasse. Vil du ud at nyde det gode vejr, men har ikke så meget plads på altanen, terrassen eller gårdhaven? Til dig tilbyder vi nogle lækre altanstole og altansæt som er flotte, komfortable og som ikke fylder særligt meget. Mange af stolene og bordene er ydermere sammenklappelige så de nemt kan gemmes væk. Vi har havemøbler i mange forskellige design, materialer og farver f.eks. stole og sæt i både teaktræ, plastik og metal. Kontakt os gerne på mail eller tlf. 53 85 00 30 vi står klar til at hjælpe.
 • Hvile - og liggestole
  Hvilestole og liggestole fra stolespecialisten.dk Her finder du et stort udvalgt af  hvile- og liggestole til udendørs brug på terrassen eller i haven. Vi har hvile- og liggestole i mange forskellige design og i materialer som teaktræ, rattan og metal. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail eller på tlf. 53 85 00 30 for mere info eller ved andre spørgsmål omkring vores hvile- og liggestole.
 • Havebænke
  Havebænke Her hos stolespecialisten finder du et stort udvalg af havebænke. Vi har havebænke til alle formål, både den romantiske bænk til rosenhaven, den praktiske bænk ved havebordet, den moderne designerbænk til hyggekrogen eller sommerhuset og det klassiske bord-bænkesæt hvor bænk og bord hænger sammen. Her kan du helt sikkert finde en bænk der vil passe ind i din hyggekrog, på terrassen, altanen eller ved havebordet, vi har desuden både bænke i træ, metal og plast. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@stolespecialisten.dk eller tlf. 53 85 00 30  
 • Havehynder og tilbehør
  Havehynder der gør dine havemøbler mere behagelige og hyggelige Gør dine havemøbler behagelige og hyggelige at sidde i med hynder og puder. I sommermånederne gælder det om at nyde udelivet så meget som muligt og så er det vigtigt, at du sidder behageligt. Med en hynde eller pude får du den bedste siddekomfort. Her finder du et stort udvalg i forskellige størrelser, farver og mønstre, som alle passer til vores havemøbler. 
 • Havesofaer
  Havesofaer til udelivet Du finder her et bredt udvalg af kvalitets sofaer til haven, terrassen eller udestuen. Du finder materialer udført i forskellige træsorter, ratan, og pulverlakeret metal, glas, osv. Sortimenten størrelse og udvalg gør at vi er attraktive både for private såvel erhverv. Vi er hele tiden opdateret på nyheder trends og tendenser, du vil derfor løbende finde nye spændende møbler hos os. Kontakt os gerne på mail info@stolespecialisten.dk eller på tlf. 53 85 00 30 for mere info
 • Haveborde
                                                          Haveborde og tilbehør Vi fører et bredt udvalg af forskellige haveborde i forskellige designs og materialer. Alle sofaborde, spiseborde, sideborde og køkkenborde er udført i god kvalitet og findes ofte i flere farver og størrelse. Vi er overbeviste det er en kigger værd. Find inspiration i vores sortiment og slip fantasien løs