Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Stolebussen hos stolespecialisten

Stolebussen kommer ud til dig...

Når man som ældre eller handicappet skal vælge en ny lænestol, er det ikke altid lige nemt at komme rundt og prøve forskellige stole og det kan gå hen og blive en besværlig opgave. Hos stolespecialisten tilbyder vi at komme ud med stolen til dig så du kan prøve den i fred og ro i vante omgivelser. Vi fremviser stolene og hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Vores salgskonsulenter er uddannede fysioterapeuter og hjælper ydermere med at tilpasse stolen til dig.

Palle Støving salgskonsulent og fysioterapeut stolebussenEt besøg af stolebussen er gratis

Det er gratis at få besøg af vores stolebus og vi kører ud i hele landet lige fra Gedser til Skagen. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 53 85 00 30 - vi står altid klar med gode råd og vejledning.

Mange forskellige stole 
 også en stol til dig

Som ældre eller handicappet har man mange stillesiddende timer om dagen og stolen bliver derfor ofte husets vigtigste møbel. Vi tilbyder et stort og bredt udvalg af hvile-og lænestole. Stolene kan være elektriske eller manuelt betjente og mange af stolene kan individuelt tilpasses. Hos Stolespecialisten er det dig der er i fokus og vi gør alt for at opfylde dine krav og ønsker.

Bestil fremvisning  


Nyhedsbrev