Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 46 75 40 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Udendørstole

Der er 1 vare.

udendørsstole fra stolespecialisten, til haven, gården, caféern restauranten og kontoret

Udendørsstole og havestole fra stolespecialisten.dk

Her finder du et stort udvalg af udendørsstole, havestole, cafésæt, barstole, hvilestole, liggestole, havebænke og andre ting til haven. Kontakt gerne på mail eller på tlf. 46 75 40 11.

Underkategorier

 • Café, Restaurant og Bar
  Udenmøbler til caféer, restauranter og barer Udemøblerne i denne kategori er specielt udvalgte for at matche kravene til udendørsbrug på cafeer, restauranter og barer. De er:Lette at flytte rundt med Stabelbare Flotte med et moderne design Vejrbestandige og ekstra slidstærke  Her finder du caféstole, barstole, spisebordsstole og borde i forskellige stilarter. Der er noget for enhver smag. Der findes mange kombinationsmuligheder og vi hjælper gerne med forslag og tilbud på netop dit projekt. Kontakt gerne på mail eller på tlf. 46 75 40 11. 
 • Havestole og sæt
  Havestole og sæt Havesæt - borde og stole fra stolespecialisten.dk Her finder du flere havesæt og stole til brug på terrassen eller andre steder ude i havemiljøet.  Kontakt gerne på mail eller tlf. 46 75 40 11.  Søger du andre stoletyper, så prøv at se på kategorien barstole.
 • Altanstole og sæt
  Stole og bord til altan og den lille terrasse. Vil du ud at nyde det gode vejr, men har ikke så meget plads på altanen, terrassen eller gårdhaven ? Til dig tilbyder vi nogle lækre altanstole og altansæt som er flotte, komfortable og som ikke fylder meget. Mange af stolene og bordene er ydermere sammenklappelige så de nemt kan gemmes væk igen.  Altansæt har 2 stole og 1 bord. En del stole kan bestilles enkeltvis. Her finder du stole og borde i både teaktræ, plast og metal.  Kontakt gerne os på mail eller tlf. 46 75 40 11.
 • Hvile - og liggestole
  Hvilestole og liggestole fra stolespecialisten.dk Her finder du udvalgte hvile- og liggestole til udendørs brug på terrassen eller i haven.  Kontakt gerne på mail eller på 46 75 40 11. Se også tilbud på møbler under kategorien outlet
 • Havebænke
  Havebænke Vil du indrette en hyggekrog i haven eller på terrassen? Eller har du bare brug for ekstra siddepladser?  Her kan du nemt finde en havebænk for alle formål. Den romantiske bænk til rosenhaven, den praktiske for spisebordet eller den moderne design bænk. Der findes altid en krog for en havebænk i haven eller terrassen. Her finder du bænke i både træ, metal og plast.