Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

AC3 Stol fra Andersen Furniture - træstel Se fuld størrelse

AC3 Stol fra Andersen Furniture - træstel

 AC3 stolen fra Andersen Furniture har et flot, minimalistisk udtryk og høj komfort. Det stilrene design passer godt sammen med mange forskellige typer af spiseborde.

Stolen er desuden meget velegnet til brug som konferencestol, i offentlige rum, restauranter osv. AC3 er en slidstærk stol og den har bestået styrketest, der er udført af Dansk Teknologisk Institut.

Stolen fås i fire farver: hvid, sort, isblå og grå – i en kombination med metalstel eller elegant stel i massiv eg, hvor der kan vælges mellem overfladebehandling i sæbe, hvidpigmenteret mat lak eller sort.

Der er mulighed for at tilkøbe sædehynde i sort læder, som højner komforten yderligere.

AC3 kan ikke stables. AC3 stolen opfylder kravene i EN 1022:2005 og EN 16139:2013. Møbler, styrke, holdbarhed og sikkerhed.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Levering 2-3 uger

DKK 2.595,00 inkl. moms
DKK 2.076,00 eksl. moms

HANS THYGE & CO.

DESIGN STUDIO

Hans Thyge & Co har specialiseret sig i design af møbler, objekter, indretning og branding. Virksomheden jonglerer med alt fra tekniske projekter til livstils-koncepter og har stor know-how og erfaring indenfor avanceret modellering, alle typer materialer og produktionsmetoder.

Virksomheden blev etableret i 1990 af Hans Thyge Raunkjær og tegnestuen består i dag af en række talentfulde unge og passionerede designere med stærke meninger, evner og erfaringer.

Tegnestuen drives af en tro på sammenspillet mellem hjerte og hjerne, funktion og æstetik! I Hans Thyge & Co mener vi, at ethvert design skal fortælle en god historie. Det handler om kreativitet, tradition, visioner, kultur og værdier. Det hele starter med the power of imagination!

  • Højde 81 cm
  • Bredde 59 cm
  • Armlænshøjde 67 cm
  • Dybde 55 cm
  • Sidde højde 46 cm