Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 46 75 40 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Interdane fra Stouby - stof Se fuld størrelse

Interdane fra Stouby - stof

En fleksibel hvilestol med god komfort og et let med signaturstærkt udtryk.

Interdane laves i rustfrit fjederstål, der giver mulighed for at arbejde i mindre dimensioner. Den lette konstruktion gør, at stolen gynger en anelse, når man sætter sig. Nakkestøtten har fyld af koldskum og hynden har dobbeltsyninger, der giver stolen et grafiskt snit. Interdane har inbygget fodskammel, der er let at slå ud - og let at folde ind til ekstra rygstøtte - er fleksibel, ergonomisk og virkelig behaglig. Leverers i stof og læder med eller uden armlæn.

Polstret med Main Line Plus 67% Uld / 33% viscose eller Main Line Flax 70% Uld / 30% Flax.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Levering 6-8 uger

DKK 25.590,00 inkl. moms
DKK 20.472,00 eksl. moms

1 produkter er relateret til dette produkt

Designer Olof Lund

Oluf Lund er en uddannet tømrer, der også uddannede sig som designer ved Aarhus Arkitektskole. I sin workshop i Tommerup på Fyn designer han og udvikler sine møbler i små serier, nogle i samarbejde med sin kollega Eva Paarmann. Interdane blev udviklet til et projekt på Arkitekthøjskolen, der blev lanceret på møbelmessen i København i 1990 og straks plettet og sat i produktion af Trio Line. Stouby har nu overtaget produktionen af stolen og ser frem til at præsentere den for verden. Interdane efterlader et varigt indtryk. Det er robust, men alligevel fleksibel; let men alligevel behageligt.

  • Højde 105 cm
  • Bredde 57 cm / med armlæn 75 cm
  • Dybde 91 cm
  • Dybde sæde 54 cm
  • Sidde højde 45 cm