Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 46 75 40 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Concord lænestol - høj med vip Se fuld størrelse

Concord lænestol - høj med vip

Concord från Stouby Furniture i læder

Concord stolen henter inspiration fra det legendariske passagerfly og bliver uden tvivl det absolutte blikfang i både privatboliger og hotellobbyer verden over. Concord er kendetegnet ved en særlig stel-konstruktion, der understøtter sædets udtryk og giver fornemmelsen af, at stolen nærmest svæver. Benene i støbt aluminium følger stolens form og tilfører designet et skarpt og strømlinet look.

Concord fås i både stof og læder og er udstyret med formstøbt skum i ryg og sæde. Det ikke kun sikrer, at man sidder perfekt, men også giver garanti for, at stolen holder på formerne selv efter mange års brug.

Firenze, Semiaianilin - narvsat

Tilvalg: Skammel

Flere detaljer

Tilgængelighed: Levering 6-8 uger

DKK 34.435,00 inkl. moms
DKK 27.548,00 eksl. moms

Designer Thomas Pedersen

Thomas Pedersen blev uddannet arkitekt fra Århus Arkitektskole i 2002.

Thomas prøver at bevare den skandinaviske design tradition ved at bruge materialer af høj kvalitet og forny formen uden at det fjerner fokus fra funktionaliteten. Da Thomas skulle færdiggøre sin afgangsopgave fra Arkitektskolen i 2002, fik han et problem: Arkitektskolen i Århus har et særdeles veludstyret træværksted, men ingen faciliteter, hvor man kan arbejde med stål og glasfiber, sådan som Thomas Pedersens projekt krævede.


"Det er ikke, fordi jeg har noget imod træ, der findes bare så mange træmøbler allerede. Jeg vil gerne vise, at det har en berettigelse at tænke i andre baner og materialer".

  • Højde 98 cm
  • Bredde 95 cm
  • Dybde 79 cm
  • Sidde højde 38 cm
  • Materiale Pudefyld i ryg og sæde i formstøbt skum. Stel i aluminium