Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 46 75 40 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

THE READER fra Umage - Eg Se fuld størrelse

THE READER fra Umage - Eg

THE READER Lænestol fra UMAGE - AFSKÆRM DIG FRA OMVERDENEN OG SLAP AF

The Reader lænestolen er designet til at din krop skal synke ned og slappe helt af. Stolens kurvede form er inspireret af traditionelle danske håndværksteknikker og hjælper til at reducere omkringliggende støj, så du kan finde ro til refleksion og afslapning.

Med dens karakteristiske kurver er The Reader et opsigtvækkende design i ethvert hjem og et perfekt sted at søge ly med en god bog.
 
Tilvalg: The Reader Ottoman fodskammel udvider oplevelsen af afslapning, når man sidder i The Reader lænestolen. De massive egetræsben er visuelt løftet fra fodskamlens base som giver et let udtryk til designet. Formen på polstringen lader fodskamlens ramme blive eksponeret og giver ekstra fokus på træets detaljer.

Flere detaljer

DKK 8.999,00 inkl. moms
DKK 7.199,20 eksl. moms

3 produkter er relateret til dette produkt

Brand: UMAGE tager den Skandinaviske designarv skridtet videre, ved at kombinere æstetik og funktionalitet med en stærk omtanke for miljøet i vores håndværk. Resultatet er: Udsøgt designs med et bæredygtig aftryk

Designer: Anders Klem
  • Højde 105 cm
  • Bredde 78 cm
  • Dybde 91 cm
  • Materiale Massiv eg, polstring polyester, formspændt finér
  • Leveres Adskilt