Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Otiumstole og hvilestole med sædeløft
- til ældre på plejehjem eller eget hjem

Her hos stolespecialisten kan vi hjælpe med otiumstole og særlige hvilestole med sædeløft til jeres beboere. Vi kommer gerne på besøg hos jer med et udvalg af vores stole samt farveprøver, så vi sammen kan finde ud af hvilke behov for otiumstole og elektriske funktionstole, I har. Eller I er velkommen til at besøge et af vores showroom, hvor vi har mulighed for at vise hele vores udvalg af otiumstole, hvilestole med sædeløft og spisestole med armlæn - særlig egnet til plejehjemsbrug.

otium læne og hvilestole

Stort udvalg af hvilestole med sædeløft

Til stor hjælp for både personale og beboere på plejehjem har vi leveret mange hvilestole med sædeløft. Vi har både klassike lænestole i stofpolstring, der har den ekstra løftefunktion indbygget - men også mere klassike otiumstole med solide armlæn i træ. Vores mest populære hvilestole med sædeløft til beboere på plejehjem eller ældreboliger er solide hvilestole med træstel i lakeret bøg, hvor sæde og ryg kan polstres i rengøringsvenligt kunstlæder eller microfiber.

Vores otiumstole med sædeløft har også indbygget fodskammel og vippefuntion i ryglæn. Selve sædeløft funktionen betjenes via en meget brugervenlig håndbetjening, der er forbundet til otiumstolen med elastisk spiralledning. Den hænges på siden eller bagsiden af stolen, når den ikke skal bruges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elektrisk hvilelænestol

Lænestol med drejefod og lift

Vi har også mere moderne lænestole med drejefod som også kan fås vippefunktion i ryglæn og indbygget fodskammel - men også med mulighed for sædeløft. Det er mere klassiske lænestole der passer til ældre der stadig bor i eget hjem, og som godt vil have en lækker lænestol der passer ind i hjemmets stil. Disse elektriske lænestole kan fås i flere varianter, hvis f.eks kun den ene beboer har behov for sædeløft, og den anden bare vil kunne betjene fodskammel og ryglæn elektrisk. Til forskel fra vores klassiske otiumstole og lænestole med sødeløft, er disse moderne lænestole på drejefod for mere bevægelighed - en drejefuntion der låses når løftefuntionen aktiveres.

otium spisebordsstole fra stolespecialisten

Spisebordstole med armlæn - med god støtte

Har I brug for nye solide spisesbordsstole til jeres spisesal eller aktivitetsrum, så har også et godt udvalg hos Stolespecialisten. Vi har allerrede hjulpet flere plejehjem med spisebordstole til deres beboere. Den mest solgte spisebordstol med armlæn, er en solid stol på stel af lakeret bøgetræ. Denne spisebodsstol har et helt fremspring på armlænet - så den ældre bedre kan få fat og dermed hjælp til at rejse sig. Mend denne spisebordstol med arlæn, har også et praktisk ryggreb, så de ansatte lettere kan løfte stolen for at hjælpe beboerne på plads ved spisebordet. Som en ekstra hjælp til dette arbejde kan stolen monteres med slædehjul, så løftet bliver minimalt. De fleste plejehem vælger at på stole polstret i en rengøringsvenlig og slidstærk kunstlæder, men vi poster også i vandafvisende microfiber eller uldstof.


Nyhedsbrev