Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Spisebordsstole er en stor investering, og de skal gerne holde i mange år. Både praktisk og æstetisk. Vi har samlet 5 tips til at vælge de stole, der giver dig størst glæde.Nye spisebordsstole er en investering, du skal være glad for mange år frem i tiden, og derfor er det ikke at valg, du tager hen over natten. Ikke nok med at du naturligvis skal kunne lide stolen – du skal også sidde godt i den, der skal være plads til den og den skal passe
Langt de fleste altaner er kendetegnet ved ikke at have alt for meget plads. Det betyder, at dine altanstole skal fylde så lidt som muligt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.
God komfort er ikke givet, blot fordi du køber en otiumstol. Der er stor forskel, og for optimal komfort skal du have en stol, der passer til din krop. Det gør Farstrup stole – læs med, og forstå hvorfor.
Stolespecialisten har åbnet nyt showroom i Glostrup. Besøg os, og få hjælp til at finde en otiumstol, der støtter og aflaster din krop bedst muligt. Det kræver råd og vejledning at købe en otiumstol, der passer til kroppen og imødekommer de udfordringer, brugeren måtte have. Det får du hos Stolespecialisten, og vi har netop åbnet nyt showroom i Glostrup.
Det er ikke altid, at æstetik og funktion går hånd i hånd, men sådan bør det være, når du indretter din altan. Pladsen er nemlig ikke uendelig, og det stiller krav til dine valg af altanmøbler og tilbehør.Altanmøbler – sådan skaber du en varm stemning på altanen Skab en hyggelig oase på din altan Prioritér – hvad har du brug for på din altan?
Showing 1 to 5 of 10 (1 Pages)
Nyhedsbrev