Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

En spisebordsstol skal ikke bare være flot, den skal også være behagelig at sidde i. Hos Stolespecialisten finder du et bredt udvalg af spisebordsstole, hvor komfort og æstetik går hånd i hånd.
God ergonomi er vigtigt for alle. Unge såvel som ældre. Men god ergonomi handler ikke om én bestemt siddestilling – det er et spørgsmål om variation og individuelle indstillinger. Læs med herunder, og se, hvordan du skaber de bedste betingelser for din krop.
Få besøg af stolebussen, og få gode råd og vejledning til at vælge den rigtige stol. Vi kommer hjem til dig, så du kan prøve stolen i private omgivelser.

5 måder du kan indrette med velour

Skrevet af
Møbler i velour giver et elegant og eksklusivt udtryk i din indretning. Vi har både spisebordsstole, barstole, lænestole, bænke og puffer i velour og i mange forskellige farver...

Indretning af hjemmekontor

Skrevet af
Står du også og skal indrette hjemmekontor eller hjemmearbejdsplads? Her har vi samlet nogle forslag til hvordan du indretter den perfekte hjemmearbejdsplads uden at gå på kompromis med husets øvrige indretning og stil.
Nyhedsbrev