Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 85 00 30

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

En lille stue kan være svær at indrette, men går du strategisk til værks, kan du sagtens få skabt et fint rum med plads til både sofa og sofabord.
Undgå skader med en stol, der støtter kroppens bevægelser og øger din blodcirkulation. Se her, hvad der kendetegner en god ergonomisk kontorstol.
Jo ældre vi bliver, jo mere sidder vi ned. Læs med, og få gode råd til, hvordan du vælger den helt rigtige otiumstol, som yder optimal støtte og komfort.
Indretning af stue – 4 gode råd når du går fra stort til mindreIndretning af stue: Giv plads til lys og luft Downsizing kan være en svær disciplin at mestre af den enkle årsag, at vi ofte omgiver os med (mange) ting, som vi er ret glade for. Men indretter du en lille stue med mange møbler og ting, kan rummet hurtigt komme til at virke mørkt, tungt og rodet, og det er næppe, hvad du ønsker.Det betyder ikke, at din stue skal være tom og ke
Spisebordsstole er en stor investering, og de skal gerne holde i mange år. Både praktisk og æstetisk. Vi har samlet 5 tips til at vælge de stole, der giver dig størst glæde.Nye spisebordsstole er en investering, du skal være glad for mange år frem i tiden, og derfor er det ikke at valg, du tager hen over natten. Ikke nok med at du naturligvis skal kunne lide stolen – du skal også sidde godt i den, der skal være plads til den og den skal passe
Showing 1 to 5 of 14 (1 Pages)
Nyhedsbrev